9/8/2023

Ekspozita shëtitëse me veshjet popullore ndalet në Shkodër

Ekspozita "Rikthim në traditë, veshjet popullore të shqiptarëve" vazhdoi rrugëtimin dhe ndaloi në Shkodër, si bashkëpunim mes Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave me Bashkinë Shkodër.

Ekspozita shëtitëse që u hap sot përpara bashkisë së qytetit përmban një sërë fotografish me veshje popullore të krahinave të ndryshme shqiptare.