Aktivitete

Njoftim: Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave njofton të gjithë studiuesit dhe aplikuesit për kërkesa social juridike se:
"Për arsye jo të lidhura drejtpërdrejt me punën e institucionit, sistemi i pagesave nuk do jetë funksional deri një njoftim të dytë"

Për procedurën të cilën do ndiqet do të njoftoheni nga institucioni me e-mail ose kontaktoni në info@arkiva.gov.al dhe dpa@arkiva.gov.al

Video lajme

DPA-ja, një qendër shumëfunksionale
Balluku thirrje të rinjve: Shfrytëzojeni këtë qendër
Bido: Tiranës i shtohet një teatër dhe kinema verore